Orthopedie Jan Yperman

De dienst orthopedie van het JAN YPERMAN ZIEKENHUIS bestaat uit een dynamische groep chirurgen, die binnen het ziekenhuis de pathologie van het locomotorisch stelsel met de hoogste professionaliteit benadert, analyseert en behandelt.

De dienst omvat zes full-time chirurgen, die de door een ver doorgedreven samenwerking enerzijds en een subspecialisatie anderzijds aan de patienten een efficiente aanpak kan waarborgen voor elk specifiek probleem van het bewegingsapparaat.

De artsen zijn bereikbaar voor raadplegingen in het Jan Yperman Ziekenhuis, route 59, en eveneens in de polikliniek op de campus Poperinge. Er is ook mogelijkheid tot thuisraadpleging. (cfr "afspraak)

De dienst staat ook op permanente wijze in voor de opleiding van artsen in opleiding en dit in samenwerking met de universitaire diensten van UZ Leuven en UGent. De staf wordt verder aangevuld met geneesheer-assistenten (UZ Leuven, UGent). Eveneens zijn op wisselende basis stagiairs verpleegkunde, podologie actief binnen de dienst.

Maak een afspraak

Letsel na een val traumatologie

Bekijk meer details

Traumatologie is een zeer ruim begrip gezien de verspreiding van de soorten letsels, de ernst ervan, de oorzaak en de afloop met of zonder blijvend letsel. 

 

In de kijker

C-lounge

Vanaf heden worden patienten die zich voorbereiden voor opname na heelkunde op de dag van de ingreep ontvangen in onze nieuwe C-Lounge afdeling. U wordt er ontvangen in een rustig en aangenaam kader, van waaruit u zich na de nodige voorbereiding kunt begeven naar het operatiekwartier. Na de ingreep wordt U begeleid naar de hospitalisatieafdeling voor de nazorg en het inzetten van de revalidatie.

Lees meer

Avanti

AVANTI   is het zorgprogramma dat ontwikkeld is in het Jan Yperman Ziekenhuis voor patiënten die een heupprothese of knieprothese krijgen.

Het programma heeft tot doel om patiënten beter te informeren en te begeleiden voor, tijdens en na het plaatsen van een heup- of knieprothese, met als bedoeling een vlotte en aangename samenwerking op te bouwen, hetgeen zal ledien tot een beter...

Lees meer