Orthopedie Jan Yperman

De dienst orthopedie van het JAN YPERMAN ZIEKENHUIS bestaat uit een dynamische groep chirurgen, die binnen het ziekenhuis de pathologie van het locomotorisch stelsel met de hoogste professionaliteit benadert, analyseert en behandelt.

De dienst omvat zes full-time chirurgen, die de door een ver doorgedreven samenwerking enerzijds en een subspecialisatie anderzijds aan de patienten een efficiente aanpak kan waarborgen voor elk specifiek probleem van het bewegingsapparaat.

De artsen zijn bereikbaar voor raadplegingen in het Jan Yperman Ziekenhuis, route 59, en eveneens in de polikliniek op de campus Poperinge. Er is ook mogelijkheid tot thuisraadpleging. Zie daarvoor bij 'AFSPRAAK'

De dienst staat ook op permanente wijze in voor de opleiding van artsen in opleiding en dit in samenwerking met de universitaire diensten van UZ Leuven en UGent. De staf wordt verder aangevuld met geneesheer-assistenten (UZ Leuven, UGent). Eveneens zijn op wisselende basis stagiairs verpleegkunde, podologie actief binnen de dienst.

 

Vanaf 1/2/2019 is er elke dag mogelijkheid tot VRIJE RAADPLEGING. (8.30 - 10.30 uur)

Deze wordt verzorgd door een staflid van de dienst ORTHOPEDIE volgens beschikbaarheid.

Om lange wachttijden te vermijden dient u zich voor die raadpleging te registreren, waarna U een richtuur krijgt toegewezen. Het aantal is beperkt.

U kunt U registreren:

- op de dag zelf vanaf 8.00 tot 10.00 aan het onthaal (Route 59) na inschrijven aan de receptie.

- via onze website vanaf de dag voordien: afspraak maken voor morgen

 

Maak een afspraak

Letsel na een val traumatologie

Bekijk meer details

Traumatologie is een zeer ruim begrip gezien de verspreiding van de soorten letsels, de ernst ervan, de oorzaak en de afloop met of zonder blijvend letsel. 

 

In de kijker

C-lounge

Vanaf heden worden patienten die zich voorbereiden voor opname na heelkunde op de dag van de ingreep ontvangen in onze nieuwe C-Lounge afdeling. U wordt er ontvangen in een rustig en aangenaam kader, van waaruit u zich na de nodige voorbereiding kunt begeven naar het operatiekwartier. Na de ingreep wordt U begeleid naar de hospitalisatieafdeling voor de nazorg en het inzetten van de revalidatie.

Lees meer

Avanti

AVANTI 

Is het zorgprogramma dat ontwikkeld is in het Jan Yperman Ziekenhuis voor patiënten die een heupprothese of knieprothese krijgen. Dit programma maakt deel uit van het RAPID RECOVERY programma. Het ziekenhuis en de dienst ORTHOPEDIE hebben daartoe een officiële licentie bekomen.

Het programma heeft tot doel om...

Lees meer